Topbillede Aktivitetscenter Skovgården

Arrangementer og udflugter

Musikfestival - altid et velbesøgt arrangement
Skovgården har et bredt udvalg af arrangementer. Se arrangementskalender nederst på siden. Månedens aktuelle arrangementer kan findes under månedsblad "Nyt fra Skovgården"

Arrangementer og udflugter

Skovgården tilbyder flere forskellige former for kulturelle arrangementer inden for musik og foredrag. Arrangementerne foregår primært i dagtimerne, da langt de fleste af husets brugere synes bedst om at få oplevelserne i dagtimerne og så være hjemme om aftenen. Nogle arrangementer som julestue, fødselsdag og sommerfest er årligt tilbagevendende og andre opstår kun én gang. Det gælder for næsten alle husets arrangementer og udflugter, at de støttes helt eller delvist af Skovgårdens Venner.

Minidaghøjskole - 3 dage

30. oktober - 1. november 2018

"3. halvleg og dig"

I løbet af de tre dage sætter vi fokus på den 3. halvleg - "hvad vil jeg med min 3. halvleg?" Hvad skal den rumme? Planlægningsudvalget har sammensat et spændende program, som du kan læse mere om i programmet.

Pris:

Skovgårdens Venner yder tilskud til arrangementet, så din pris kun bliver kr. 700,- for alle 3 dage incl. morgenmad, frokost m/ en øl/vand/vin, samt kaffe og kage.

Der er 40 pladser til minidaghøjskolen.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig i Skovgårdens Reception, og sidste frist er fredag d. 14. september. Herefter er tilmeldingen bindende, medmindre der er venteliste.

Der kan betales med kort og kontanter.

 

 

 

Eftermiddagsarrangementer og fester

Skovgårdens arrangementsudvalg arrangerer foredrag med forskellige relevante og interessante temaer samt sang og musikunderholdning. Flere gange årligt er der mulighed for at deltage i fester og aftenarrangementer med forskelligt indhold.

Eftermiddagsarrangementerne foregår som udgangspunkt på onsdage kl. 13.30 - 15.30 og entréen er 25 kr. Arrangementerne bliver altid annonceret i vores månedsblad "Nyt fra Skovgården".

 

Søndagshygge

Den 2. søndag i måneden fra september til april arrangeres der Søndagshygge i Café Skovgården. En hyggelig eftermiddag med et let måltid, musikalsk underholdning, amerikansk lotteri og banko. Der er fri entré. Borgere med kørselsordning, kan bestille kørsel i Aktivitetsværkstedet til arrangementet.

Udflugter

Hvert år arrangeres heldagsudflugter. Udflugterne har altid et bestemt udgangspunkt i et område som regel på Sjælland, hvor vi besøger en attraktion, finder et godt sted at spise og noget smuk og dejlig natur at kigge på eller gå rundt i. Prisen for en udflugt ligger omkring 200 kr. ekskl. drikkevarer.

 

Miniferie

Siden 2010 er der blevet arrangeret miniferie i uge 33 til forskellige steder i Danmark. For at deltage i en miniferie skal man være selvhjulpen og kunne gå rimeligt. Det er dog muligt at medbringe f.eks. rollator.

Deltagelse på miniferie giver altid gode oplevelser udover at netværk mellem deltagerne etableres og styrkes.

Det koster omkring 5.000 kr. at deltage på en miniferie på fem dage.

 

Julestue på Skovgården

Julestuen på Skovgården er en tilbagevendende tradition. Aktivitetsværkstedet er fyldt op med salgsboder med julepynt, julelækkerier, juledekorationer og idéer til julegaver. Vær' med i vores tombola og vind flotte præmier. Skovgårdens "gavebod" og "Skovloppen" holder åbent. Skovgårdens Venner står for amerikansk lotteri sponseret af nogle af Bymidtens handlende. Kom forbi og kom i dejlig julestemning. Caféen byder på dejlig julemiddag samt salg af gløgg og æbleskiver. Hele dagen vil der være ægte julehygge og dejlig julemusik. .

 

 

 


 
Sidst opdateret 16. oktober 2018

» Kontakt

Aktivitets- og Forebyggelsescentret Skovgården

Skovgården 1
3500 Værløse

Centerleder
Merete Harrig


Tlf.: 7235 5800
E-mail: skovgaarden@furesoe.dk

Åbningstider:

Åbent: Mandag - fredag kl. 8.30 - 16.00

Lukket: Helligdage samt fredag efter Kristi Himmelfartsdag, 1. maj, 5. juni og mellem jul og nytår.

Receptionen:

Mandag - torsdag kl. 8.30 - 14.00

Fredag kl. 8.30 - 12.00

Caféen:

Mandag -tirsdag og torsdag kl. 8.30 - 15.00

Onsdag og fredag kl. 8.30 - 16.00

Skovloppen:

Mandag - torsdag kl. 11.00 - 13.00

 Gaveboden:

Mandag - torsdag kl. 10.30 - 13.00

Download Adobe Reader
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.